Инфо

20. јануар 2021.20. јан 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за среду 20. јануар

Београдски листови на насловним странама издања за среду, 20. јануар 2021. године, пишу о учитељу глуме Мирославу Алексићу, који је ухапшен због сумњи за сексуално злостављање, масовној вакцинацији против корона вируса у Србији и другим темама.

БЛИЦ - "Како је Мика Алексић направио култ за злостављање", о учитељу глуме Мирославу Алексићу, који је ухапшен због сумњи за сексуално злостављање. "Масовна имунизација: Циљ је вакцинисати 10.000 људи дневно", о вакцинацији против корона вируса у Србији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Алексића пријавило још 20 ученица", о учитељу глуме Мирославу Алексићу, који је ухапшен због сумњи за сексуално злостављање. "До имунитета са два милиона вакцинисаних", о масовном вакцинисању против корона вируса у Србији.

ДАНАС - "Још увек се сећам тог менталног насиља", глумица Бранка Катић о искуствима са ухапшеним учитељем глуме Мирославом Алексићем, који је осумњичен за секусално злостављање. "Подржавам све што јача поверење у медије и изборе", известилац Европског парламента Владимир Билчик о захтеву опозиције за "паралелним уређивањем" јавних сервиса.

ПОЛИТИКА - "У Србији почела масовна вакцинација", о вакцинацији против корона вируса у Србији. "Пресуда Момчилу Перишићу за шпијунажу 5. фебруара", о суђењу некадашњем начелнику Генералштаба Војске Србије Момчилу Перишићу.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa