Инфо

22. јануар 2021.22. јан 2021.
Сајт Владе Републике Србије, Координационо тело за сузбијање сиве економије

Сајт Владе Републике Србије, Координационо тело за сузбијање сиве економије

За наградну игру Узми рачун и победи пристигло готово осам милиона коверата

За наградну игру "Узми рачун и победи", чији други круг извлачења почиње сутра у 17.55 на првом програму РТС-а, пристигло је 7,9 милиона коверата, саопштено је из Владе Србије.
Само у току јучерашњег дана стигло је близу 140.000 коверата из целе Србије, а све коверте послате у првом кругу и даље се налазе у студију и равноправно учествују у сутрашњем извлачењу.

Све коверте које буду убачене у поштанске сандучиће данас до краја радног времена пословница поште, наћи ће се сутра у базену у студију и биће у конкуренцији за вредне награде, наведено је у саопштењу.

Биће додељено пет аутомобила "фијат 500Л" и један стан у Београду, у насељу Земунске капије.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти, а на полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa