Инфо

24. јануар 2021.24. јан 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Насловне стране за 24. јануар

Дневни листови на насловним странама издања за недељу, 24. јануар 2021. године, пишу о пријавама против сексуалног насиља, о аферама у Србији, о могућности увођења ковид-пасоша, дијалогу власти и опозиције о изборним условима и о другим друштвеним и политичким темама.

БЛИЦ - Лист на насловној страни износи неколико афера и важних прича под великим насловом "Да се не заборави": "Ко и зашто уништава реке по Србији"; "Милионска пљачка на струји"; "Јутки три месеца затвора"; "Језива сведочења жртава Мике Алексића".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О правилима која ће морати да практикују путници после пандемије корона вируса "Приватне компаније спремиле ковид-пасоше". О оптужбама за сексуално насиље против учитеља глуме Мирослава Алексића, за лист говоре заступник жртава и бранилац осумњиченог "Југослав Тинтор: Подмећу да нема довољно доказа; Зоран Јаковљевић: Медији преузели улогу судија".

ПОЛИТИКА - Лист доноси интервју са председником Скупштине Србије Ивицом Дачићем "Дијалог није пут до власти без избора". Интервју са сарадником у Институту за политичке студије Радославом Гаћиновићем "Војска је и оружана сила дипломатије". Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића "Србија се бори за сваку вакцину".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa