Инфо

25. јануар 2021.25. јан 2021.
Снег и мокри коловози на путевима у Србији

Снег и мокри коловози на путевима у Србији

Возаче на путевима у Србији данас очекују отежани услови за вожњу, уз снег, мокре и клизаве коловозе и отежану видљивост, па је нарочито у градовима могућ успоренији саобраћај, саопштио је Аутомото савез Србије (АМСС).

На путевима у планинским пределима треба очекивати снег на коловозу, а на појединим деоницама уведене су и забране за камионе са приколицом и шлепере, додаје се у саопштењу.

Непроходни су путни правци Петроварадин - Ириг - раскрсница за Врдник и силазна трака на Фрушкој гори (друга трака), а забрана за камионе и шлепере уведена је на путу Шабац - Бања Бадања - Грачаница, Крст - Коренита - Крупањ, Крупањ - Шљивова, Шљивова - Пецка.

Забрана је на снази и на путевима Јошаничка Бања - Копаоник, Шарена буква - Столице, Лозница - Шарена буква - Мачков камен, Краљево - Кованлук - Брезна - Гоч, Копаоник - Рудница.

На теретним терминалима граничних прелаза чека се на Келебији и на Батровцима око 180 минута, на Хоргошу и Шиду два сата, а на осталим прелазима све категорије возила пролазе процедуру без задржавања.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa