Инфо

25. јануар 2021.25. јан 2021.
Радни састанак у Министарству државне управе и локалне самоуправе
БОГАТИЋ

Радни састанак у Министарству државне управе и локалне самоуправе

Председник Општине Богатић, Милан Дамњановић, заједно са сарадницима ужег руководства посетио је Министарство државне управе и локалне самоуправе, где су са министарком Маријом Обрадовић имали радни састанак.

"Настављамо свакодневну интензивну сарадњу са Владом Републике Србије и ресорним министарствима. На позив министарке за државну управу и локалну самоуправу, госпође Марије Обрадовић посетио сам ово министарство, заједно са сарадницима из ужег руководства општине Богатић.

Радни састанак који смо имали у министарству за државну управу и локалну самоуправу је протекао у нашем настојању да што ближе и квалитетније упознамо нашег домаћина са великим бројем тема и питања из делокруга свакодневног рада наше локалне самоуправе, а који су из домена надлежности министарства. На наше велико задовољство, министарка Обрадовић и њен тим су показали огромно интересовање за све проблеме са којима се сусрећемо.


Од проблема матичних подручја, преко питања међуопштинске и прекограничне сарадње, до Е- управе. Министарка Обрадовић је обећала помоћ њеног министарства у реализацији многобројних пројеката које смо јој представили, а који ће нашој локалној самоуправи и те како значити и несумњиво помоћи на пољу модернизације и хватања прикључка са осталим срединама које су већ поодавно ухватиле снажан замах ка савременим токовима.


Такође, потребно је истаћи да је посебан акценат стављен на имунизацију становништва и тренутну вакцинацију која је у току. Сви грађани наше општине се могу путем сајта општине електронски пријавити за примање вакцине, а обезбеђене су и две локације (Клење и Дубље) у којима се спроводи вакцинисање. Закључено је да смо сада на добром путу да коначно победимо коронавирус, али да је и даље потребно показивати висок степен личне одговорности свакога од нас", рекао је председник Општине Богатић, Милан Дамњановић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa