Инфо

26. јануар 2021.26. јан 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за 26. јануар

Дневне новине на насловним странама издања за уторак 26. јануар 2021. године пишу о вирусу корона, вакцинацији, о одласку на издржавање казне бившег председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке осуђеног због недозвољених полних радњи, о бившој државној секретарки МУП Дијани Хркаловић, која је испитивана у вези с афером прислушкивања председника Србије Александра Вучића и другим актуелним темама.

БЛИЦ - О одласку на издржавање казне бившег председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке због недозвољених полних радњи "Јутка је иза решетака". О вакцини против короне "Шта да радите после прве дозе вакцине".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О новим сојевима вируса корона "Мутанти из Африке и Бразила слабе моћ вакцине". Најављују откривање споменика Стефану Немањи "Председник скида плашт са Немање".

ДАНАС - Пишу да је потврђено да је први смртни случај од вируса корона у Европи био у Србији 5. фебруара "Корона је ту још од новембра 2019.године". О нападима на јавне личности које су примиле вакцину против ковида-19 "Хајка на вакцинисане да се продају Вучићу".

ПОЛИТИКА - о епидемији вируса корона и вакцинацији "Светско тржиште вакцина у епизоди 'ко да више'". Интервју са министром спољних послова Николом Селаковићем "Година подмлађивања српске дипломатије".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa