Инфо

26. јануар 2021.26. јан 2021.
Фото: Богатић.рс

Фото: Богатић.рс

Председник општине Богатић примио вакцину и позвао суграђане да се и они вакцинишу

Вакцинисање у општини Богатић обавља се на два пункта, у Клењу и Дубљу. Пријава за вакцинисање може се извршити путем општинског сајта - кликом на банер, или преко портала "еУправе".

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић, примио је вакцину против коронавируса, а након тога дао је изјаву за јавност, позвавши суграђане да се и они вакцинишу:

" Примио сам вакцину кинеског произвођача “Sinofarm“. Захваљујући љубазном медицинском особљу, све је протекло у најбољем могућем реду, а жеља ми је била да личним примером охрабрим своје суграђане да учине исто. Искрено верујем у процес вакцинације и медицинску струку која је дала сагласност и одобрење за почетак масовне имунизације становништва. Све вакцине које су одобриле званичне здравствене институције Републике Србије су добре и имају заједнички циљ – победити коронавирус и заштити милионе недужних живота. Позивам овим путем све грађане општине Богатић да се пријаве за вакцинацију, да покажу одговорност и да на тај начин заштите, како себе, тако и све оне око себе".

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa