Инфо

3. фебруар 2021.3. феб 2021.
Општина Богатић

Општина Богатић

Одржана седма седница Скупштине општине Богатић: Одборници разматрали 13 тачака дневног реда

Дана 03.02.2021. године одржана је седма седница Скупштине општине Богатић. Одборници су разматрали укупно 13 тачака дневног реда.

Предлог Одлуке о бесповратном суфинансирању активности на инвестиционом одржавању и унапређењу својстава зграда, поступку доделе средстава проценту учешћа и условима под којима општина Богатић учествује у суфинансирању активности одржавања и унапређења својстава зграда, предлог Одлуке о другој измени и допуни Одлуке о одређивању вршилаца комуналних делатности и начину поверавања обављања комуналних делатности на територији општине Богатић, као и предлог Одлуке о ангажовању екстерне ревизије завршног рачуна општине Богатић за 2020. годину су као прве три тачке дневног реда усвојене једногласно са 27 гласова присутних.

Пред одборницима су се нашле и три тачке дневног реда које су се односиле на делокруг послова Јавног комуналног предузећа „Богатић“ Богатић: Предлог Закључка о давању сагласности на Одлуку Надзорног одбора ЈКП "Богатић" Богатић о одобравању кредитног задужења Јавног комуналног предузећа "Богатић", Богатић код Комерцијалне банке а.д., за набавку новог камиона-аутофекалне цистерне, предлог Закључка о давању сагласности на Посебан програм коришћења средстава субвенција из буџета општине Богатић за 2021. годину Јавног комуналног предузећа "Богатић", Богатић и предлог Закључка о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа "Богатић", Богатић за 2021. годину.

Такође, одборници су усвојили и предлог Решења о прибављању у јавну својину непосредном погодбом делова кат.парц. број 526 и 527 у К.О. Клење ради окончања изградње тротора у МЗ Клење.

Именована је Љиљана Јуришић, дипломирани социјални радник из Богатића за вршиоца дужности директора Центра за социјални рад „Богатић“ у Богатићу на период који не може бити дужи од годину дана.
Општина Богатић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa