Инфо

18. фебруар 2021.18. феб 2021.
Pixabay

Pixabay

Заостатак већи, меч мање у односу на ривале

У ванредном колу Супер лиге одиграном јуче Мачва је одмарала, јер је њен дуел против Црвене Звезде у Београду одложен услед обавеза шампиона у Лиги Европе, а уз меч мање, после јучерашњих утакмица, Шапчани заостају за Новим Пазаром седам бодова. Пазарци су тренутно на најнижој позицији која гарантује опстанак у Супер лиги.

Управо су Нови Пазар и Инђија, донекле изненађујуће, славили у својим мечевима против Радничког из Ниша, односно лучанксе Младости и тако направили искорак у бодовном салду. Рад, Напредак и Златибор, као екипе тренутно изнад шабачког суперлигаша, претрпели су поразе у уторак и среду, док је тренутно последњеплсирана Бачка изгубила на свом терену од Пролетера из Новог Сада.

Током викенда Мачва дочекује Раднички из Ниша, а очекују нас и два директна дуела екипа у борби за опстанак. Напредак је домаћин Инђији, док ће Нови Пазар играти у Ивањици против Јавора.

Златибор на Бановом брду, Бачка у Бачкој Тополи и Рад на крову против Вождовца немају велике шанске за успех и у те утакмице такамци Мачве улазе као аутсајдери.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa