Инфо

20. фебруар 2021.20. феб 2021.
фото: Глас Подриња

фото: Глас Подриња

Драгојло Лазић нови председник УО ФК "Мачва"

Досадашњи председник Скупштине шабачке "Мачве" Драгојло Лазић изабран је данас за председника Управног одбора шабачког суперлигаша. Лазић је на овом месту наследио Ивицу Краља, који је пре пола године подбео оставку на место председника, односно Драгана Антонића који је у прелазном периоду, као потпредседник по аутоматизму преузео улогу вршиоца дужности председника.

Лазић је најавио деловање на више фронтова како би Мачва постала стабилан клуб у највишем рангу са јаком омладинском школом.

фото: Глас Подриња


-На сениорском плану желимо да покушамо остварити опстанак у Супер лиги, иако то неће бити лак задатак. Дугорочни план је да превазиђемо све проблеме, ојачамо организацију како би били стабилни у Супер лиги без страха за опстанак. Посебну пажњу ћемо посветити омладинској школи како би у догледно време били у ситуацији да уз неколико искусних играча у сениорској екипи имамо неколико омладинских играча. За финансијску стабилност морамо учинити све како би привукли што више привредника да уложе у клуб, јер не можемо бити ослоњени само на средства из буџета града. Решили смо све имовинско-правне спорове са грађевинским предузећем "Рад" по питању источне трибине. Планирамо да уредимо подтрибински простор, за који имамо обећања средстава за изградњу свлачионица, медицинске собе, можда теретане. Планирамо да наставимо радове на и око терена са вештачком травом - истакао је нови председник Мачве.

На место потпредседника Управног одбора изабран је Владимир Мићић, помоћник градоначелника Шапца, док су преостали чланови: Драган Антонић (досадашњи вд председника), Сретен Радовановић, Давор Поповић (адвокат), Алекса Антонић (адвокат, некадашњи голман футсал репрезентације Србије и актуелни тренер голмана у репрезентацији), Раденко Лукић (предузетник из Варне, отац нашег репрезентативца Саше Лукића),Славиша Марковић (свештеник), Душко Пантић, Дејан Исаковић.

фото: Глас Подриња


Надзорни одбор ће чинити: Вук Лазаревић, Наташа Радовановић и Дејан Поповић.

Нови председник Скупштине Мачве је дугогодишњи члан Управе Славко Радовановић.

-Велика ми је част због указаног поверења. Знамо шта значи Мачва за Шабац и за све нас је ово велика обавеза. Верујем да су изабрани људи прави и да ће водити Мачву на прави начин. Спреман сам да помогнем колико је у мојој моћи - навео је Радовановић.

Ванредној седници Скупштине присуствовало је 35 од 41 делегата, а организована је у сали Соколског дома.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa