Инфо

23. фебруар 2021.23. феб 2021.
фото:  Бета

фото: Бета

Највише пажње посвећено порасту броја заражених Ковидом

Дневне новине издања за уторак 23. фебруар 2021. године пишу на насловним странама о порасту броја оболелих од короне, филму "Дара из Јасеновца", пребијању у Новом Саду.

БЛИЦ - "Расте број заражених, Србија опет у проблему", о епидемиолошкој ситуацији. "Хулгани газили момке без свести" о сцени насиља у Новом Саду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Мутант из Британије ударио на младе", о епидемиолошкој ситуацији. Глумица Татјана Кецман у филму "Дара из Јасеновца" која глуми часну сестру каже "Хвале ме: била си дивно одвратна".

ДАНАС - Под насловом "Велике афере српских власти у фокусу Европе", Одбор за спољне послове Европског парламента гласа о амандманима на извештај Владимира Билчика о Србији. "Лутовац остаје лидер ДС", да министарство за државну управу није прихватило захтев Бранислава Лечића да буде уписан као заступник те странке.

ПОЛИТИКА - Поводом избора патријарха Порфирија "Недвосмислен став СПЦ о Косову и Метохији". Грчка се спрема за летњу сезону, Србима и даље забрањен улазак "Туристе очекају у априлу, а број оболелих и даље расте".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa