Инфо

25. фебруар 2021.25. феб 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за четвртак, 25. фебруар

Београдски листови на насловним странама издања за четвртак, 25. фебруар 2021. године, пишу о другом мечу Црвене звезде и италијанског Милана у Лиги Европе, епидемиолошкој ситуацији у Србији и другим темама.

БЛИЦ - "Могуће и затварање кафића за викенд", о евентуалном пооштравању епидемиолошких мера у Србији. "Звезда верује у чудо у Милану", о другом мечу Црвене звезде и Милана у Лиги Европе.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Лака смо мета свакој врани кад нисмо заједно", о састанку председника Србије Александра Вучића са патријархом Српске православне цркве Порфиријем. "Звезда сања сензацију на 'Сан Сиру'", о другом мечу Црвене звезде и Милана у Лиги Европе.

ДАНАС - "Случај Јовањица највише 'сврби' напредњаке", о закључцима Спољнополитичког одбора Европског парламента. "Хипократ није помињао кафиће, већ болеснике и лекаре", о реаговању надлежних у борби против епидемије корона вируса.

ПОЛИТИКА - "Србија је лака мета без јединства државе и СПЦ", о састанку председника Србије Александра Вучића са патријархом Српске православне цркве Порфиријем. "Скоро 3.500 новозаражених - оштрије мере ипак изостале", о епидемиолошкој ситуацији у Србији и седници Кризног штаба.
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa