Инфо

28. фебруар 2021.28. феб 2021.
Одоговор градоначелника "Мамама Шапчанкама"

Одоговор градоначелника "Мамама Шапчанкама"

Поштоване ,,Маме Шапчанке",

У жељи да се свим силама укључимо у решавање проблема загађења ваздуха у нашем граду, позвао сам вас да дођете на састанак. Иако нисте формално удружење, већ група забринутих грађана, желим да вас укључим у заједничку борбу за нашу децу и квалитет живота свих нас. Имајући у виду да је одговорност за здраву животну средину на свима нама, желим да се заједнички изборимо за чист ваздух.

На захтев који сте ми упутили мејлом, одговорио сам заказивањем састанка у Градској управи, у понедељак, у 12.00 часова. Волео бих да без постављања додатних услова дођете, како бисмо отпочели заједничку борбу.

На састанку ће се свакако водити записник, како бисмо предлоге, закључке и решења до којих кроз дијалог дођемо имали у писаној форми. Транспарентност свега што радим као градоначелник је недвосмислена и због тога кабинет градоначелника на све догађаје позива медије. Сви представници медија ће бити позвани после састанка, како бисмо могли да дамо изјаве.

Наш циљ није сензационализам, нити састанак треба да добије форму ријалити програма, јер озбиљност теме захтева и одговорност учесника састанка.

Као што сам већ рекао у претходном одговору, ово је вишедеценијски проблем којим се нико на адекватан начин није бавио. Циљ је да сви заједно направимо резултат којим ће се и ваша и моја деца поносити.

Са надом да је истинска борба за здраву животну средину стварна жеља свих нас, поздрављам вас и очекујем на састанку.

Г Р А Д О Н А Ч Е Л Н И К др Александар Пајић

Градоначелник др Александар Пајић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa