Инфо

2. март 2021.2. мар 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за уторак 2. март

Београдски дневници на насловним странама за уторак, 2. март 2021. године највише пишу о саслушању Дијане Хркаловић у СБПОК-у, корони и афери о злостављању на ФДУ.

БЛИЦ- Бивша државна секретарка саслушана због угрожености председника Вучића "Саслушана Дијана Хркаловић, опет одбила полиграф". Могућ спас за тешке случајеве "Трампов лек стиже у Србију".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ- Централна тема насловне стране је "афера прислушкивање"- "Како је планиран пуч у СНС и држави". Резултати студије рађене на вакцинисаним лекарима "Само два одсто не развије антитела".

ДАНАС - О ковид болници у Батајници "Грађевинске дозволе има једино у Вучићевој изјави". На факултету драмских уметности пријављено 12 случајева насиља за мање од месец дана "Студенткиње проговориле о 'искуствима'".

ПОЛИТИКА - Бивша државна секратарка испитана у СБПОК-у "Дијана Хркаловић није тестирана на полиграфу". О мерама против короне "Медицински део Кризног штаба тражи потпуно закључавање". Лист сазнаје "Ђаци ће од септембра 2022. године користити ове државне уџбенике".
Агенција Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa