Инфо

5. март 2021.5. мар 2021.
Одговор председника ГО ЗЗС Шабац Велимира Кузмановића, шабачком Повереништву СНС

Одговор председника ГО ЗЗС Шабац Велимира Кузмановића, шабачком Повереништву СНС

Имам ту пријатну дужност да упутим одговор Повереништву Српске напредне странке у Шапцу. Почео бих од последње реченице. Слажем се да су носиоци власти у последњих двадесет година трошили новац из буџета града. Само се то не зове исисавање. Где је одлазио новац, види сваки грађанин голим оком. Грађани су одлучивали и радили оно што су сами изгласавали. И знали су да их нико неће уцењивати зато што троше свој новац од пореза на имовину. Поштено! Сећамо се, ми старији, сивог, прљавог и кривог тротоара, коловоза са кратерима и смрдљиве Дударе на крају 20. века. Данас јесмо прва варош Србије. Са уређеним градским насељима, са шеталиштем које излази на Саву, са пошумљеном Дударом, са чистом водом коју шаљемо у Саву… Никога ви не можете слагати где су отишле паре из буџета. А буџет је за седам година Удвостручен! УДВОСТРУЧЕН! А приход од пореза на зараде и самосталне делатности је два ипо пута већи! Тако се ради, драги моји!

Трврдите да смо ми узнемиравали наше грађане и претили им. Да, јесмо тражили да нам отворе капију дворишта где се налазио читав паркинг аутомобила који су се окупили на дан избора, а да исти немају никакве везе са Шапцем. Или су у питању неке друге везе.. Да је неко могао да сними те госте, избори у Шапцу можда још не би били ни овако лажно потврђени. Да је тадашња директорка Водовода случајно ушла, и Вучићу би данас било лакше. А можда ни градоначелник не би имао прилику да на место председника Скупштине постави човека кога доживљава као усташу. Надам се да ћемо се заједно сагласити да странка која сарађује са криминалом мора по закону да престане да постоји.

На крају, како да не поменем и несрећног Николу Беговића који је нашао погрешан начин да се препоручи. Не знам да ли је посебан, или има посебне потребе, али знам да такав новинарку Исидору неће видети. Али, добро, бацио је мамац, има новинарки којима је такво понижавање жена прихватљиво, смешкају се, значи, може да прође. Неће бити главног улова, али неће бити ни празна кеса, неком је примитивно мужевно. Све је ствар укуса.

ПРЕДСЕДНИК ГО ЗЗС ШАБАЦ
ВЕЛИМИР КУЗМАНОВИЋ

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa