Инфо

5. март 2021.5. мар 2021.
Фото архива "Гласа Подриња"

Фото архива "Гласа Подриња"

Маме Шапца: Отворено писмо градоначелнику

Поштовани градоначелниче,

Драго нам је што подржавате наше захтеве и што сте спремни да хитно решите проблем загађења ваздуха и јавно разговарате о непоступању надлежних у циљу заштите и обавештавања грађана о опасности по здравље коју овако висок ниво загађења изазива код свих категорија становништва, а посебно деце и трудница.


Како је прошла цела радна недеља од нашег састанка, а обзиром на ургентност проблема у ком се налазимо, молимо Вас да нам доставите информације о томе које кораке сте до сада предузели како би се одговорило на све наше захтеве, тј. како бисмо у што краћем року изашли из ове велике кризе.

Јавност посебно занима да ли сте покренули одговарајуће поступке и утврдили по чијем налогу су са сајта ЗЗЈЗ обрисани сви подаци о прекорачењима флуороводоника са мерне станице Ватрогасни дом и због чега је до овог брисања дошло. Очекујемо да одговорни буду процесуирани по хитном поступку.

Шта је предузето како би се испунио наш захтев о обавештавању грађана о тренутном нивоу загађења како би се здравље становништва могло што боље заштити док се паралелно ради на уклањању извора загађења?

Хвала на брзом одговору.
Срдачан поздрав,
Маме Шапца

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa