Инфо

6. март 2021.6. мар 2021.
Фото: Бета

Фото: Бета

Вулин: Нелегално прислушкивано 1.572 разговора Вучића и његове породице

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да је завршен поступак прикупљања информација за "злоупотребу у систему" око нелегалног прислушкивања и да су надјени "неспорни докази да је Александру Вучићу и члановима његове породице нелегално прислушкивано 1.572 телефонских разговора.

Вулин је након седнице Савета за националну безбедност изјавио да су све информације о прислушкивању председника Вучића, његовог оца Андјелка и сина Данила, предате Тужилаштву за организовани криминал, које води предистражни поступак.

"Као таква су евидентирана и нотирана (прислушкивања) без икаквог правног и полицијског основа. Они (снимци) су били скидани и ношени појединим високим функционерима МУП-а", рекао је Вулин и додао да је у питању "приватна комуникација" и да није било "ниједног инкриминишућег разговора".

Он је рекао да је "МУП завршио свој посао", и да је известан број припадника МУП-а стављен на полиграф и сви су пали на питању везаним за "нелегално" прислушкивање Вучића.

"Ово што се десило председнику Вучићу и његовој породици не сме да се деси више никоме у Србији, никада, баш никада", рекао је Вулин.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa