Инфо

10. март 2021.10. мар 2021.
Фото Бета

Фото Бета

Брнабић: Сутра највероватније седница Кризног штаба, забрана концерата

Премијерка Србије Ана Брнабић данас је изјавила да ће седница Кризног штаба Владе за сузбијање заразне болести ковид-19 бити одржана највероватније сутра и најавила оштрије мере, објавио је портал Н1.

Објаснила је да је седница одложена јер је желела да се разговара о свим мерама и да то не буде само у Кризном штабу.

"Ми ћемо пооштрити неке мере, видећемо у којој мери колико и шта може да да резултате. Али понављам, држава никоме није ни отац ни мајка. Одрасли људи имају одговорност да брину о себи и ближњима. То што можда ради кафић, не значи да сви треба да идемо у кафић. То је заиста индивидуална одговорност" - рекла је Брнабић.

Додала је да ће инсистирати да се сви концерти откажу и да је зачуђена што се, док је стање тешко, организују концерти у Београду и најавила разговор с представницима Града Београда "да видимо како се то десило и инсистираћемо да се сви концерти откажу".

Организовање таквих скупова је "супротно свим правилима и мерама и тражићемо да се организатори казне. То није позоришна представа или неки културни догађај", казала је Брнабић поводом информација да ће "Комбанк дворана" у Београду бити кажњена јер је организацијом концерта рок-групе "Црвена јабука" прекршила епидемиолошке мере.

Премијерка је новинарима у Инђији рекла и да Влада не размишља о увођењу обавезне вакцинације јер би то било супротно свим стандардима људских права.


Извор Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa