Инфо

23. март 2021.23. мар 2021.
фото: Бета

фото: Бета

Скупштина Србије разматра ново задужење од 18 милиона евра

Посланици Скупштине Србије започели су Четврту седницу Првог редовног заседања на којој ће размотрити два међународна споразума и изабрати заменика повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности.

Прва тачка дневног реда је потврђивање Уговора о зајму од Европске банке за обнову и развој од 18 милиона евра за Пројекат изградње широкопојасне комуникационе инфраструктуре у руралним пределима.

Посланици ће потврдити и одлуку Заједничког комитета од 31. јула 2019. године којом се замењује Анекс И Мултилатералног споразума Европске заједнице и њених држава чланица о успостављању Заједничког европског ваздухопловног подручја.

На дневном реду је и избор заменика повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, а предложена је дипломирана правница уз Београда Сања Унковић, која већ више од десет година ради у служби повереника.

На дневном реду је и предлог одлуке о избору судије који се први пут бира на судијску функцију у Привредном суду у Зајечару.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa