Инфо

30. март 2021.30. мар 2021.
фото: Глас Подриња

фото: Глас Подриња

Дерби првенства у сали Гимназије

Металопластику сутра очекује дерби сезоне и меч против главног ривала у борби за титулу, новосадске "Војводине". Новосађани су лидери на табели, једини са максималним учинком и свакако најискуснији тим, у позицији да не осваја, већ брани титулу. Ипак, како је истакнуто на данашњој конференцији за медије шабачког клуба, победа је жаља и амбиција у среду.

фото: Глас Подриња


-Тежак ритам оставља последице, умор је био видљив у Нишу, међутим није ни Војводина у много повољнијој ситуацији и то нам не сме бити оправдање за слабију игру сутра. Мотива не недостаје, наши циљеви су највиши у домаћим такмичењима, те је победа амбиција увек, свакако и сутра против Војводине. Сигуран сам да имамо квалитет да тријумфујемо, иако је на другој страни изузетна екипа - рекао је најискуснији у редовима Шапчана Лука Митровић.

Војводина је искуснији тим, већи број играча у ротацији помогао је да буду нешто свежији пред сутрашњу утакмицу, али иако им одговара и реми, свакако у Шабац долазе у жељи да победе. Тренер Металопластике Веселин Вуковић сматра да би могла да одлучује и једна лопта.

фото: Глас Подриња


-Умор се код нас акумулирао у Нишу и ми нисмо одиграли лош меч, већ једно полувреме где смо се "распали" у пет, шест минута и Железничар је створио велику предност. Војводина је имала луксуз да одмори Прибака, голмана Веркића и најважнијег рукометаша у одбрани Вуковљака, ми то нисмо могли. Већ дуго нисмо победили њих и много би нам значио тријумф. Они јесу растерећенији јер су у бодовној предности, дочекују нас у последњем колу, али на њихово искуство, ми морамо одговорити мотивацијом и младошћу. Верујем да можемо победити и то је циљ - рекао је Веселин Вуковић.

Меч је заказан за среду, 19:30 у сали Гимназије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa