Инфо

31. март 2021.31. мар 2021.
Pixabay

Pixabay

Мајкрософт развојни центар у Србији расписао конкурс за пријем још 50 стручњака

Мајкрософт развојни центар у Србији (МДЦС), који је и ове године проглашен за најпожељнијег ИТ послодавца у Србији, расписао је данас конкурс за пријем још 50 стручњака.

Заинтересовани могу да конкуришу за "Азуре тим" који планира запошљавање 20 људи и за Оффице тимове (Оффице Цанвас и Оффице Медиа Гроуп) који траже 30.

"Од новембра смо запослили 60 нових колега који су постали већ интегрални део тима и тиме остварили раст од 20 одсто у кадровима. Настављамо да улажемо у људе, а то је повод да позовемо у своје редове нове квалитетне кандидате за запослење из Србије и региона", изјавио је директор МДЦС Драган Томић.

Додао је да МДЦС жели и стручњаке који живе у иностранству, а желе да се врате и ИТ каријеру наставе у Србији.

Оффице Србија је тим фокусиран на најмодерније иновације Мајкрософт Оффице производа и сервиса.
Користећи технологије вештачке интелигенције, тај тим развија функционалности за кориснике Мајкрософт Оффице производа Њорд, ПоњерПоинт, Еџцел, Оффице мобилна апликација.

Тим је посебно специјализован у технологијама разумевања докумената.

Две истакнутије области којима тим данас развија су помоћ при писању и стилизовању докумената (Мицрософт Едитор и Њорд Десигнер) и сервиси за конверзију докумената који штеде време, као што су дигитализација слика и ПДФ докумената у Њорд и Еџцел апликацијама.

Оффице Медиа Гроуп развија платформу за коришћење видеа у пословном окружењу за комуницирање, документовање и сарадњу видео материјалом и осталим документима у Оффице пакету.

Тај тим развија алате засноване на вештачкој интелигенцији који олакшавају гледање, креирање и мењање видео снимака.

МДЦС је отворен 2005. године, као четврти развојни центар те компаније у свету, а чини га више од 350 врхунских стручњака компјутерских наука и примењене математике.



Извор Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa