Инфо

1. април 2021.1. апр 2021.
Млекара Шабац добила светски сертификат за квалитет и безбедност производа
Саопштење за јавност

Млекара Шабац добила светски сертификат за квалитет и безбедност производа

Београд, 30. март 2020. године - Млекара Шабац испуњава светске стандарде квалитета и безбедности производа, чиме је стекла IFS Food sertifikat - највиши сертификат у производњи хране, издат од стране сертификационе куће Quality Austria. Ово је за Млекару већ други из групе глобалних GFSI стандарда јер скоро деценију поседује и FSSC 22000, захваљујући којима наступа као највећи извозник високо квалитетних млечних производа из Србије на тржиштима од Русије преко Европе до Америке.

,,Испуњење IFC стандарда и стицање сертификата, са највишом оценом, додатна је вредност за нашу компанију јер нам отвара врата светских продајних ланаца од Шпара, од Carrefour-a do Aldi-ja, METRO Cash&Carry-ja, Tesco-aи других, али и за потрошаче. Са једне стране показали смо, колико су запослени у Млекари Шабац свесни свог доприноса и одговорности за безбедност и квалитет наших млечних производа, у складу са светском праксом, а са друге да је посвећеност потрошачима широм света главни водич и извор инспирације за сваки нови пројекат“- изјавила је Раденка Голубовић директорка контроле квалитета у Млекари Шабац.

Млекара Шабац наставља континуирано да прати и имплементира нове трендове у оквиру стандарда квалитета и безбедности хране, јер само оваквим приступом послу компанија може остварити одрживо пословање, и успешно наставити своју традицију дугу већ 90 година.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa