Инфо

3. април 2021.3. апр 2021.
Кабинет председника Општине Богатић

Кабинет председника Општине Богатић

Саопштење за јавност:

Посета представника Општине Богатић компанији Енерго-Зелена поводом реализације пројекта одлагања остатака угинулих животиња

Заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић и одборник из Бадовинаца у Скупштини општине Богатић Мирослав Шестић посетили су компанију Енерго - Зелена из Инђије у вези реализације пројекта адекватног и професионалног решавања проблема угинулих животиња путем контејнера за одлагање и одвожење. Енерго – Зелена је једино савремено постројење за нешкодљиву прераду опасног животињског отпада у нашој земљи, али и на Балкану, са најбољом доступном технологијом (БАТ технологија).

Приликом недавне посете општини Богатић потпредседника Владе Републике Србије и министра за пољопривреду, шумарство и водопривреду Бранислава Недимовића обећана је свесрдна помоћ у успешном превазилажењу овог веома комплексног здравственог и еколошког проблема. На састанку су утврђене локације за постављање нових контејнера, начин и динамика њиховог постављања и потребан број контејнера.

Кабинет председника Општине Богатић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa