Инфо

6. април 2021.6. апр 2021.
Вакциони пунктови на којима се обавља вакцинација без пријаве, данас од 14

Вакциони пунктови на којима се обавља вакцинација без пријаве, данас од 14

Завод за јавно здравље обавештава житеље Мачванског округа да се имунизација незаказаних мештана спроводи данас од 14 часова на следећим вакционим пунктовима:

У општини Богатић од 14 часова вакцинални пункт за вакцинацију незаказаних грађана је у амбуланти Дубље Краља Александра 26.
У граду Лозници од 14 часова вакцинални пунктови за вакцинацију незаказаних грађана су пункт на психијатрији ОБ и амбуланта Лешница.
У Владимирцима од 14 часова вакцинални пункт за вакцинацију незаказаних мештана је у диспанзеру за жене у оквиру ДЗ.
У Љубовији од 14 часова вакцинални пункт за вакцинацију незаказаних мештана је у згради Дома здравља (вакцинални пункт бр II) први спрат.
У Малом Зворнику од 14 часова вакцинални пункт за вакцинацију незаказаних мештана је у Средњој сколи у фискултурној сали, Краља Петра 12, Мали Зворник.
У Шапцу од 14 часова вакцинални пункт за вакцинацију незаказаних грађана је у Сали за фискултуру средње Економске школе ул Стана Милановић бр 2.
У Крупњу од 14 часова вакцинални пункт за вакцинацију незаказаних мештана је у ДЗ (вакцинални пункт бр.II)ул.В.Зечевића 61 и друга мобилна екипа у Амбуланти Мојковић.
У Коцељеви од 14 часова вакцинални пункт за вакцинацију незаказаних мештана је у амбуланти у Драгињу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa