Инфо

8. април 2021.8. апр 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Градоначелник Шапца посетио компанију "Галеб"

Стабилна фирма као пример за привредни развој Града

Градоначелник Шапца Александар Пајић обишао је данас погоне компаније "Галеб" и одржао састанак са оснивачем ове фирме Радославом Веселиновићем. Том приликом Пајић је најавио да ће Веселиновића предложити за председника Привредног савета Шапца. Такође је изразио задовољство и импресије свим што је видео у овој компанији.

Фото: Глас Подриња


-Имао сам и раније сазнања о свим важним стварима које се овде дешавају, а пре свега да је овде запослено више од 430 радника. Ради се о компанији која успешно ради и траје 45 година и извози у 26 земаља своје производе, а истовремено снабдева и домаће тржиште. Има довољно разлога да Радослава Веселиновића предложим за председника Привредног савета Града Шапца. Својим великим радним, управљачким и власничким искуством може да допринесе привредној визији развоја града. Сигуран сам да ће он знати које су то потребе које има тржиште и привредници, а да ће Град створити прави амбијент за пословање великих компанија. Није довољно само имати Индустријску зону. Треба је напунити. Ову компанију одликује и људски фактор, јер појединци овде раде и дуже од 30 година, што значи да "Галеб" даје сигурност и пословну стабилност. То је интерес и Града Шапца, што више оваквих стабилних компанија које гарантују добре плате за наше суграђане и сигурнију будућност, рекао је Пајић.

Фото: Глас Подриња


Радослав Веселиновић је истакао да ова компанија има жељу да шири производне капацитете, да имају уговорено тржиште и изразио наду да ће у наредном периоду инвестирати 5 до 10 милиона евра. Захвалио се градоначелнику Пајићу на посети.

Фото: Глас Подриња


Фото: Глас Подриња


-Очекујемо помоћ и од Града и од Републике за развој компанија. Ред је да и наше домаће фирме имају прилику да покажу шта можемо заједно да урадимо како би било боље свима. Част ми је и задовољство, као и запосленима, што нас је градоначелник посетио и видео шта радимо. "Галеб" је компанија која у области фискалних каса жели да у наредном периоду учествује у новој фискализацији. Лидери смо на тржишту у том делу. Извозимо и на афричко тржиште. Имамо много планова и идеја. Моја деца настављају да развијају компанију и воде је даље, рекао је Радослав Веселиновић.

Фото: Глас Подриња
Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa