Инфо

8. април 2021.8. апр 2021.
Министар унутрашњих послова: Важна сарадња са локалном самоуправом

Министар унутрашњих послова: Важна сарадња са локалном самоуправом

Министар унутрашњих послова Александар Вулин данас је посетио Шабац. Приликом посете, састао се и са градоначелником Шапца др Александром Пајићем са којим је разговарао о важним темама за безбедност саобраћаја и безбедност грађана у граду.

Министар Вулин изјавио је, након разговора са градоначелником Шапца др Александром Пајићем, да је Шабац један од градова у којем већ постоје полицајци позорници и да ће њихов број у наредном периоду бити повећан.

Кабинет градоначелника Шапца


„Шабац је један од градова у коме је пројекат враћања полицајца у заједници већ заживео и ми ћемо повећати број позорника који ће бринути о сваком кварту, сваком детету и свакоме од нас“, истакао је министар Вулин.

Указавши да је Шабац град који се убрзано развија и који је увек био географски важно место у Србији, министар је истакао да ће град добити нове путеве и мост и додао да је Шабац град који залужује нове инвестиције и улагања.

Министар Вулин је истакао да је битан сегмент економског напретка безбедност и да је Полицијска управа у Шапцу максимално ангажована и посвећена да заштити сваког грађанина.

Кабинет градоначелника Шапца


Министар се захвалио градоначелнику и руководству града на разумевању за потребе Полицијске управе и свих припадника Министарства унутрашњих послова, али и на новим идејама које су важне за безбедност саобраћаја и безбедност грађана.

„Сарадња са локалном самоуправом је веома важна и задовољан сам што се овде добро развија, што ће се наставити како би сви грађани Шапца били сигурнији и безбеднији“, рекао је министар Вулин.

Градоначелник Шапца Александар Пајић указао је да је на састанку са министром Вулином разговарано о темама које су важне за функционисање града, с посебним акцентом на безбедност грађана.

„Сигуран сам да ће наша сарадња у наредном периоду бити још успешнија и интензивнија. Разговарали смо и о темама које до сада нису биле довољно заступљене, а које су значајне за већу безбедност грађана“, рекао је Пајић.

Кабинет градоначелника Шапца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa