Инфо

9. април 2021.9. апр 2021.
Pixabay

Pixabay

Спортски викенд шабачких клубова у знаку финалног турнира у Смедереву

Најважнији спортски догађај за шабачке клубове највишег ранга свакако је завршни турнир Купа Србије у Смедереву. Металопластика ће током викенда, надамо се, имати два меча у борби за трофеј.

Шапчани сутра од 19 часова играју против "Железничара" у полуфиналу Купа, док ће, ако победе, дан касније, од 18 часова (пренос на РТС 2) играти финални меч, највероватније против Војводине која у другом полуфиналу игра против Радничког из Крагујевца.

Рукометашице Медицинара у суботу, од 19:30 гостују Младости у Новој Пазови у 16. колу Супер лиге.

Шампион Србије, Ватерполо клуб "Шабац" у суботу од 18:30 гостује у Нишу, екипи "Наис" у 16. рунди Супер лиге, само три дана после дерби меча против Црвене Звезде у Шапцу.

Мачва има још само теоретске шансе у борби за опстанак, а свој меч Супер лиге игра у понедељак, у Крушевцу, где је дочекује Напредак, од 18 часова.

Ватерполисти "Саве" гостују у Бања Луци у суботу увече, рукометаши "Мачве" из Богатића одмарају овај викенд, док њихови имењаци фудбалери гостују у Ужицу у суботу од 15:30.

Нижи фудбалски рангови стартују од 15:30 (Колубарско-мачванска зона), односно 16:00 Окружна лига и међуопштински рангови.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa