Инфо

12. април 2021.12. апр 2021.
ГГ Опстанак: Поскупљења-део "боље" будућности
САОПШТЕЊЕ

ГГ Опстанак: Поскупљења-део "боље" будућности

Прошле године у кампањи за изборе, који су се догодили, и тога смо сви сведоци, и ако председник износи неистине, говорећи да нису били. Слагали су вас и обећали бољу будућност за нашу децу. Упозоравали смо вас и тада да нису искрени, а да смо били у праву најбоље говори експлозија цена.
Услед неодговорности и нестручности Владе, док су све озбиљне и одговорне државе обуставиле извоз јестивог уља, наша је дозволила неконтролисан извоз. То нас је довело у ситуацију да цена од прошле године, дође до садашњих 190 динара по литру. У протеклих пола године дошло је до раста цена горива за 15%, гаса за 10%, струје за 8%, повећан је порез на имовину, тв претплата, цигарете, банкарске услуге, пцр тестови, путарине, уџбеници.

То је део будућности коју нуде, други је даље задуживање, поклањање и распродаја наших ресурса, те уништавање Јадра, Мачве, Цера и загађење воде, ваздуха и земљишта.
Сада обећавају помоћ од 60€, можете израчунати колико су вам кроз поскупљења узели до сада, а само можемо претпоставити колико ће, и ко зна шта све забележити раст цена до новембра, за када су најавили другу рату ове назови помоћи.

За ово време плате нису бележиле раст, некима су због мера пандемије чак и умањене, док су неки нажалост остали без посла.

Последњи је тренутак да се престане са неозбиљним и неодговорним понашањем, које нас води ка све тежем положају становништва. Такође ово је одличан тренутак за све вас поштовани суграђани, да на конкретном примеру видите нестручност, незнање и способност да ваше поверење траже на бази потпуно неистинитих обећања и да им није битна будућност наше деце, већ само власт.

ГГ Опстанак

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa