Инфо

13. април 2021.13. апр 2021.
фото: Глас Подриња

фото: Глас Подриња

Шапчани дочекују Земунце

Нешто раније него што је предвиђено календаром Ватерполо савеза, ватерполисти "Шапца" ће, умето током викенда, сутра дочекати екипу Земуна у претпоследњем колу Супер лиге. Јасно је да су домаћини велики фаворити, те је овај дуел и прилика за нешто млађе играче да се покажу кроз већу минутажу.

-Не сме победа да долази у питање, али немамо право ни да спуштамо гард и играмо као да је у питању нека ревијална утакмица. Сутра нас чека суперлигашки изазов, екипа са неколико искусних играча и уколико приступ не буде адекватан, можемо направити себи проблем. Ово је прилика и за нас млађе да се искажемо. Апсолутно је квалитет на нашој страни, а уз адекватан приступ победа неће бити упитна - рекао је млади голман Андреј Вукадиновић.

Лигашки део сезоне је у самом финишу, преостале су још две утакмице.

-Све је борба за што боље позиције пред пелј оф и уигравање за тај најважнији део сезоне. Кроз победе се гради самопоуздање и на тај начин се екипа додатно подиже на виши ниво што је изузетно важно у доигравању. Земун има своје квалитете, ми смо сигурно бољи састав и то морамо показати у базену - нагласио је Александар Ераковић, млади првотимац "Шапца"

Оба тима су сигурна у плеј офу, али домаћин има могућност да се позиционира једно место више у односу на тренутну ситуацију. Земунци извесно са позиције седам улазе у доигравање.

Меч на Градском базену је заказан за среду од 19 часова.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa