Инфо

13. април 2021.13. апр 2021.
Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Спортски дани у Шапцу

Одавно је прошло време у коме су спортски догађаји резервисани за дане викенда, а чак и у ово лоше доба Ковида, у специфичним условима без публике, одвијају се шампионати. Распоред и његове измене довеле су до занимљивог низа утакмица у нашем граду.

Већ вечерас је започео низ одложеном утакмицом другог тима Металопластике у Првој лиги "Центар". Млади Шапчани су савладали Раковицу 30:29 (14:11). Најбољи играч био је Цвијановић са девет голова.

Сутра, у среду, ватерполисти "Шапца" су од 19 часова домаћини екипи "Земуна" у претпоследњем колу Супер лиге на Градском базену.

Четвртак на терен доводи други тим "Медицинара". Младе Шапчанке ће у оквиру Прве лиге "Центар" за рукометашице угостити ОРК Лозницу у одложеном дуелу претходне рунде. Наравно, место доађаја је сала Гимназије, а почетак је у 19:30.

Шабачка "Мачва" има још само теоретске шансе за опстанак, али свакако игра привлачан меч у коме је ривал Партизан. Вицешампион гостује на стадиону Мачве од 18:05 последњег дана радне недеље.

Субота и недеља су резервисани за рукомет. У суботу први тим "Металопластике" дочекује крагујевачки "Раднички" у осмом колу плеј офа Супер лиге, од 19 часова у сали Гимназије. Фудбалерке "Мачве" су од 16:30 домаћини другој екипи најбпљег домаћег женског фудбалског клуба "Спартака" из Суботице.

На истом месту, у недељу, од 17 часова, други тим "Медицинара" наставља редован распоред у Првој лиги "Центар" дочекујући Хазену из Београда.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa