Инфо

18. април 2021.18. апр 2021.
Pixabay

Pixabay

АМСС: Тешки услови за вожњу због мокрих коловоза и смањене видљивости

Возаче на путевима данас очекују углавном лоши услови за вожњу, уз кишу, мокре коловозе и смањену видљивост, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

У планинским пределима суснежица и слаб снег доносе опасност од проклизавања возила, док су на путевима кроз стенске усеке и клисуре могући одрони, додаје се у саопштењу.

Током дана очекује се умерен саобраћај, а нешто већи промет возила могућ је на прилазима Београду и другим већим градовима, нарочито у после подневним сатима, навео је АМСС.

У току су бројни радови па треба водити рачуна о саобраћајној сигнализацији и брзину прилагодити условима на путу, упозорио је АМСС.

На аутопуту Милош Велики због радова на одржавању тунела Савинац у смеру ка Београду, саобраћај је усмерен у возну траку.

На Обреновачком путу до среде, 21. априла, од 7.00 до 19 часова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила у зони клизишта Дубоко, због припремних радова на санацији коловоза.

До 24. априла, од 7.00 до 15 часова на деоницама Зрењанин - Сутјеска и Нова Црња - Српска Црња саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила због радова на редовном одржавању.

Због радова на одржавању пута Сврачковци - Прељина саобраћај ће се од сутра до 23. априла одвијати наизменичним пропуштањем возила од 8.00 до 17.00 часова.

Према извештању граничне полиције, на Батровцима камиони чекају на излаз из земље око два сата, док на осталим прелазима нема задржавања возила ни на путничким, ни на теретним терминалима.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa