Инфо

20. април 2021.20. апр 2021.
Насловне стране за уторак, 20. април

Насловне стране за уторак, 20. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак, 20. април 2021. пишу о афери о подвођењу малолетница у Јагодини, о корони, вакцинама и о политичким темама.

АЛО - О криминалном клану Вељка Беливука "Веља из затвора планирао ново убиство". О летовању у Грчкој "На Егеј може ко има резервацију".

БЛИЦ - Велико истраживање у Србији "Потврђено вакцина је спас". Лист преноси наводе потпредседнице Странке слободе Маринике Тепић о подвођењу малолетница у којем су учествовали јавни функционери, међу којима Драган Марковић из Јагодине "Палма подводи девојчице". Лист преноси и одговор Марковића "То су најгнусније лажи".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Поводом смрти новорођенчета из Трстеника које је било пребачено на лечење у Институт за мајку и дете у Београду "Корона почела да коси и бебе". О отварању грчких граница за држављане Србије "Тестирали све, на мору старе цене".

ДАНАС - Поводом објављивања снимка сведочења о подвођењу малолетница у Јагодини "Тужилаштво да истражи причу о Палминим 'забавама'". Бивши омбудсман Саша Јанковић о случају Савамала "Вучић штити своје сараднике макар били 'комплетни идиоти'".

ИНФОРМЕР - О летовању у Грчкој, лист пише: "Ко оде са своје плаже казна 300 евра и протеривање". О смрти девојчице којој је откривен ковид-19 одмах по рођењу "Беба умрла од короне!".

КУРИР - Вођа криминалног клана Вељко Беливук преко свог човека застрашује из затвора "Сељачино, само помени мене и Вељу и готов си"- пише лист. О епидемији корона вируса "Најтужнија вест беба умрла од короне у Србији".

ПОЛИТИКА - Лист пише да су Приштина и Тирана у кампањи уједињења "Гласно ћутање Запада на најаву 'велике Албаније'". О најновијој афери о подвођењу малолетница у Јагодини, лист пише "Драган марковић одбацио оптужбе Маринике Тепић". Нове тенденције у професионалном спорту "Почетак краја фудбала какав знамо".


СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист пише о суплеменатима уз исхрану "Опрез витамин Д може да оштети срце". Заставник Ивица Миладиновић о догађајима пре 22 године: "Како сам извезао тенк на Кошаре".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa