Инфо

20. април 2021.20. апр 2021.
Сутра промењиво облачно и мало топлије време

Сутра промењиво облачно и мало топлије време

У Србији ће сутра бити променљиво облачно и мало топлије време, у већини места суво, краткотрајна киша само понегде, у вишим планинским пределима краткотрајни снег, док се током ноћи очекује разведравање, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће ветар слаб, западни и југозападни. Најнижа температура од један до седам степени, највиша од 16 до 20 степени Целзијуса.
У Београду сутра променљиво облачно и мало топлије, могућа је краткотрајна киша, док се током ноћи очекује разведравање. Ветар слаб, западни и југозападни. Најнижа температура од четири до седам, највиша 18 степени.

У Србији ће у четвртак бити мало топлије, пре подне претежно сунчано, после подне наоблачење, увече и ноћу киша, у вишим планинама снег. У петак хладније, на северу ујутру киша, затим разведравање, у осталим крајевима облачно, местично киша, у вишим планинама снег. У суботу у већем делу претежно сунчано, на југоистоку облачно. Од недеље претежно сунчано, од уторка и топлије.

Биометеоролошка прогноза за среду 21. април 2021:

Очекују се повољније биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих, али нешто израженије тегобе могу осетити срчани болесници. Од метеоропатских реакција могући су променљиво расположење и главобоља.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa