Инфо

22. април 2021.22. апр 2021.
Додељене Априлске награде

Додељене Априлске награде

Поводом Дана града, у дворишту Градске куће, свечано су додељене Априлске награде. Кључеве града и плакате уручене су заслужним установама и појединцима.

За развој демократских вредности и поштовање људских права и слобода додељена је председнику РС Александру Вучићу и Славиши Савићу, секретару Удружења параплегичара Мачванског округа. Председник Србије добио је и Повељу почасног грађанина града Шапца. У име председника награду је примила главни секретар председника, Сузана Пауновић.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Лекари и други запослени дискретни су хероји града на првој линији фронта Шапца Општа болница "Лаза К Лазаревић". Директор ОБ, др Слободан Поповић, преузео је награду у име своје установе.
Фото: Глас Подриња

Дом здравља „Др Драга Љочић“ као здравствена установа примарне здравствене заштите на територији града Шапца активно се бави промоцијом здравља и пружањем услуга примарне здравствне заштите. У условима пандемије, заједно са осталим здравственим уставновама ДЗ је у привим редовима против вируса корона. У име ДЗ награду је преузела др Јасмина Станковић.
Фото: Глас Подриња

ЗЗЈЗ Шабац, који ове године обележава и значајан јубилеј 100 година постојања, обезбеђује здравствену заштиту од посебног значаја на територији Мачванског округа. У име ЗЗЈЗ Шабац награду је примио директор др Бранко Вујковић.
Фото: Глас Подриња

У категорији Развој села, пољопривреде и месних заједница као средишту одлучивања о побољшању услова живота и рада награда је додељена породици Јадрановић из Добрића, крај Шапца.
Фото: Глас Подриња

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa