Инфо

23. април 2021.23. апр 2021.
фото: Бета

фото: Бета

Београдска штампа испуњена различитим темама

Београдске дневне новине на насловним странама издања за петак, 23. април 2021. године, пишу о вакцинацији против корона вируса, оптужници против учитеља глуме Мирослава Алексића, о подвођењу малолетница у Јагодини и другим темама.

БЛИЦ - Лист пише о последицама корона вируса на здравље "Већина оболелих од короне има оштећење срца". О оптужници против учитеља глуме Мирослава Алексића "Мирослав Алексић се неће извући".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О посети председника Србије Александра Вучића Бањалуци "За Србе рат није опција". Лист пише о споразуму Црне Горе и СПЦ "Потпис уговора после Васкрса".

ДАНАС - Реакције после јавних оптужби против лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме "И Јагодинке и Јагодинци су таоци једног човека", о постигнутом договору Владе Србије и фриленсера "Велика победа фриленсера, али за остале неправичан исход".

ПОЛИТИКА - О вакцинацији против корона вируса "Препорука је да труднице и дојиље могу да се вакцинишу". О случају Мирослава Алексића који је оптужен за силовање "Глумци траже да суђење Алексићу буде јавно".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa