Инфо

25. април 2021.25. апр 2021.
Прекид првог галопског такмичења на хиподрому у Богатићу, због короне

Прекид првог галопског такмичења на хиподрому у Богатићу, због короне

Данашњи, први старт, почетак овогодишње сезоне коњичких трка на хиподрому у Богатићу, које је организовао овдашњи Коњички клуб "Мачванин", обележила је победа Achillesa у трци Цвети, категорије два, за четворогоде и старије коње на 1400 метара, који је у седлу носио Глоговца, власништво Коњичког клуба Шендековић.
После друге трке уследио је прекид, због строгих мера које налаже епидемиолошка ситуација узрокована деловањем корона вируса. Наиме, присутна публика морала је по налогу инспектора да напусти хиподром.
Нажалост догодио се и један немио случај. Наиме пре старта четврте трке, пала је и поред брзе интервенције ветеринара угинула кобила стара четири године Intimate Moment, власништво Милоша Адамовића.

У осталим тркама, а било их је укупно, овог дана четири, победе су остварили: Ramona, Magisztrat, Pietraia и Achilles. По речима заменика председника општине Богатић Теодора Теодоровића, укупно је наступило 30 галопера у четири трке, а ове године на хиподрому у Богатићу укупно је планирано шест тркачких дана.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa