Инфо

26. април 2021.26. апр 2021.
Почетак коњичке сезоне на хиподрому у Богатићу с укусом горчине

Почетак коњичке сезоне на хиподрому у Богатићу с укусом горчине

Поводом јучерашњег отварања овогодишње коњичке сезоне на хиподрому Коњичког клуба "Мачванин" у Богатићу огласили су се организатори трка ( Поменути Коњички клуб ), саопштењем да су из поштовања епидемиолошких разлога, после друге трке, гледаоци, љубитељи овог динамичног спорта, по одлуци надлежног инспектора морали да напусте хиподром.

Закључују, да су трке настављене тек што су гледаоци напустили хиподром. Организатори се тим поводом извињавају гледаоцима у ишчекивању да ће епидемиолошка ситуација у наредном периоду, када је планирано укупно шест тркачких дана, бити повољнија.
Организатори се овим путем, још једном обраћају верној публици која се очигледно ужелела коњичких узбуђења, јер су се нашли у незавидној позицији и били принуђени да на око пола часа прекину такмичење, како би публика могла да напусти хиподром.
На крају кажу:"Будимо одговорни, сачувајмо здравље, како своје, тако и других и радујмо се у спортском духу неком новом заједничком сусрету са свим заљубљеницима у овај дивни спорт. Искрено верујемо да се ближимо том тренутку".
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa