Инфо

29. април 2021.29. апр 2021.
СНС: Поносимо се нашим председником
Саопштење

СНС: Поносимо се нашим председником

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу зачуђен је упорношћу представника бивше власти да се дискредитује признање Почасни грађанин Шапца које је наш град ове године доделио председнику Србије Александру Вучићу. Непријатно смо изненађени што оваква преиспитивања долазе од оних који за себе воле да истичу како поштују демократију и боре се за слободу.

Испоставило се, нажалост, да ова група људи једино сопствене одлуке сматра беспрекорним. Све што се размимоилази са њиховим мишљењем, наилази на осуде. С друге стране, ми сматрамо да су Шапчани привилеговани што су међу нашим почасним суграђанима и они који имају другачије политичко мишљење. То је одувек била највећа врлина Шапца.

Са тим се не мири бивша власт. Небојша Зеленовић тврди да председник државе не заслужује признање. На основу чега? Зато што не размишљају на исти начин? Има ли у Зеленовићевом Шапцу ико право да мисли другачије? По бившем градоначелнику изгледа да нема. Да ли су демократске вредности универзалне или само оне које Небојша Зеленовић дефинише?

Желимо лидера Заједно за Србију још једном да питамо, на основу чега омаловажава све који се у политичком смислу не слажу са њим? Зашто потцењује већину у његовом родном граду која је гласала за Српску напредну странку? Зашто су, по њему, они који цене све што је председник Александар Вучић до сада учинио за Србију безвредни?

О Зеленовићевом поштовању људских права, демократских вредности и слободи медија најсликовитије говори чињеница да је новинаре који постављају за њега незгодна питања, називао "медијским плаћеним убицама". Господине Зеленовићу, оваква агресија није слобода, већ нешто много мрачније. Ви сте се можда стидели вашег председника, а ми се нашим поносимо.

ГО СНС Шабац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa