Инфо

6. мај 2021.6. мај 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за четвртак, 6. мај

Београдски листови на насловним странама издања за четвртак, 6. мај 2021. године, пишу о додатној новчаној помоћи грађанима Србије, уједињењу Српске напредне странке и Српског патриотског савеза, убиству Американца у Београду и другим темама.

БЛИЦ - Детаљи развода Била и Мелинде Гејтс "Гејтс сваке године ишао на одмор с бившом девојком", о додатној помоћи државе "Ко не прими цепиво, неће добити 100 одсто за боловање".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о додатној помоћи грађанима Србије од Владе "За вакцину примљену до 31. маја 3.000 динара". О уједињењу Српске напредне странке и Српског патриотског савеза "Уједињују се напредњаци и Шапићев СПАС."

ДАНАС - О изборима за ректора Универзитета у Београду "Иванка Поповић у предности", "Претња инспирисана речником функционера", о транспаренту који је окачен на ограду телевизије Н1.

ПОЛИТИКА - О убиству Американца Глима Гавина у Београду "Троје осумњичених данас пред тужиоцем". Председник Србије Александар Вучић о Косову и додатној помоћи државе "За Европу је успешна само Србија без Косова".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa