Инфо

6. мај 2021.6. мај 2021.
Бета

Бета

Пошта Србије: Бржа и поузданија испорука интернет купцима

Вршилац дужности директора јавног предузећа Пошта Србије Зоран Ђордјевић и председница еКомерц Асоцијације Србије Зорана Милидраг потписали су данас Меморандум о разумевању, у циљу развоја интернет пословања пошта и обезбедјивања поуздане логистичке инфраструктуре и информатичких решења за унапређење интернет трговине у Србији.

"Стратешки циљ Поште Србије је развој нових и унапређење постојећих услуга кроз процес дигитализације, за шта имамо пуну подршку Владе Србије и премијерке Ане Брнабић. Кроз сарадњу са еКомерц Асоцијацијом, Пошта Србије ће, као највећи национални провајдер логистичких услуга, помагати развој овог сегмента пословања, пре свега код микро и малих предузећа, и омогућити бржу и квалитетнију испоруку на адресе купаца", рекао је Ђордјевић.

Сарадња еКомерц Асоцијације Србије са Поштом Србије је по речима Зоране Милидраг кључна за развој и унапређење интернет пословања у Србији, пре свега кроз размену искустава ради едукације корисника – микро и малих предузећа.

Такође, како је додала, то ће омогућити отклањању баријера за ефикаснији развој интернет трговине кроз развој логистичких услуга, које су се са растом интернет трговине у последњих годину дана показале као највеће развојно ограничење.

Како је саопштено, еКомерц Асоцијација Србије окупља више од стотину великих компанија и залаже се, измедју осталог, за подизање стандарда интернет пословања у циљу укључивања Србије у светске е-комерц ток
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa