Инфо

7. мај 2021.7. мај 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Ревакцинација и још један круг вакцинације у "Јазакију"

Данас је у компанији "Јазаки" организована ревакцинација око 230 запослених који су прву дозу примили пре три недеље, као и вакцинација првом дозом више од 130 њих који су се пријавили касније. Екипе Дома здравља "Др Драга Љочић" и Завода за јавно здравље Шабац доћи ће у "Јазаки" и трећи пут за три седмице, како би другу дозу вакцине добили радници који су данас вакцинисани први пут, а менаџмент компаније верује да ће до тада бити још заинтересованих који ће се пријавити за прву дозу.

Фото: Глас Подриња


-"Јазаки" је друштвено одговорна компанија која брине о својим запосленима. Наставићемо са овом акцијом тако да ћемо следећи циклус ревакцинације искористити да обезбедимо вакцинацију још наших запослених. Ми већ имамо око 30 одсто запослених који су или прележали ковид или су вакцинисани, тако да смо на јако добром путу да унутар фабрике створиммо безбедно заједницу у којој је безбедно радити и на тај начин се боримо против коронавируса. Вакцинација је доборвољна. Запослени се пријављују код својих лидера, рекао је Дарко Ћирић заменик генералног директора компаније "Јазаки" Шабац који је и личним примером подстакао запослене да се вакцинишу.

Фото: Глас Подриња


Директор Завода за јавно здравље Шабац др Бранко Вујковић похвалио је озбиљност и одговорност менаџмента комапније "Јазаки" који су организовали вакцинацију у својим просторијама.

Фото: Глас Подриња


-Ово је јако добра порука не само привредним субјектима него и грађанима, да треба да се вакцинишу. Позивам и све остале грађане Шапца и Мачванског округа да дођу и вакцинишу се. Вакцинални пунктови раде и током викенда. Није потребно заказивање. Вакцина свих произвођача има у довољном броју, рекао је др Вујковић и позвао мештане Липолиста и околине да сутра дођу у амбуланту у овом селу где ће бити организована још једна велика акција вакцинација и ревакцинације.

Фото: Глас Подриња

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa