Инфо

11. мај 2021.11. мај 2021.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за уторак, 11. мај

Београдски дневни листови на насловним странама за уторак 11. мај 2021. године највише пажње посветили су злочинима криминалног клана Вељка Беливука, корона вирусу, али и о друштвеним и економским темама.

БЛИЦ - Студија америчких научника из корена мења поглед на пандемију и поставља питање - "Ковид је болест крвних судова?". О такозваној "кући страве Веље Невоље" у Ритопеку у тексту "Клучни доказ: ДНК неколико жртава нађен у машини за месо".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Централни део насловне стране посвећен је наводима из истраге злочина и жртава криминалне групе Вељка Беливука под насловом "Радојевић и Љепоја самлевени у машини!?" Бивши министар близу директорске фотеље у Фудбалском савезу и још једно питање у наслову "Љајић уместо Кокезе, Мажић шеф судијама?" За матурске вече понуде од 3.600 до 7.600 динара "Матуранти славе, али без плеса".

ДАНАС - Јавност узбуркао део свечане академије на годишњицу завршетка Другог светског рата "Дух Димитрија Љотића на прослави Дана победе". Признање лидера СПАС-а о запошљавању у општинској управи "За кога је Шапић користио рупе у закону". Велико интересовање грађана за летовања Србији "Нових 20.000 ваучера плануло за мање од сат и по".

ПОЛИТИКА - О суђењу некадашњем вођи ОВК "Тачијеве жртве не желе да их заступа Британац". О економским темама "ЕУ припрема ограничења за кинеске инвестиције". Фудбалер Душан Влаховић каже "После короне почиње мој нови живот".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa