Инфо

11. мај 2021.11. мај 2021.
FB stranica Caritas Šabac

FB stranica Caritas Šabac

Директор Caritasa Шапца Мирољуб Николић изабран је за члана Заједничког консултативног одбора

Директор Caritasa Шапца Мирољуб Николић изабран је за члана Заједничког консултативног одбора састављеног од представника Европског економског и социјалног комитета и организација цивилног друштва и социјалних партнера из Републике Србије.

Мирољуб Николић је изабран за област социо-економског развоја, а у Заједнички консултативни одбор изабрани су и Катарина Голубовић из Комитета правника за људска права – Yуцом и Наташа Ђерег, из Центра за екологију и одрживи развој, у области заштите животне средине, пољопривреде и руралног развоја.

Кандидате за чланство предлагале су и изабрале организације цивилног друштва. Уверени смо да су богато искуство и досадашњи посвећени рад и резултати најбоља препорука за нови ангажман, који ће допринети даљем раду одбора, а на добробит корисника услуга социјалне заштите и развоја организација цивилног друштва.

Цео процесс избора координирали су Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.
FB stranica carotas Šabac

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa