Инфо

15. мај 2021.15. мај 2021.
Вечерас прво извлачење у новом циклусу наградне игре Узми рачун и победи

Вечерас прво извлачење у новом циклусу наградне игре Узми рачун и победи

Прво извлачење у овогодишњем циклусу наградне игре "Узми рачун и победи 2021" биће одржано данас у 18 часова, уз директан пренос на првом програму Радио-телевизије Србије.

У саопштењу Владе Србије наводи се да ће у првом извлачењу нове власнике добити пет аутомобила "фијат 500 Л" и стан у београдском насељу Земунске капије.

"Судећи по тренутном броју коверата, градјани су ове године одлучније него икада кренули у борбу против сиве економије, с обзиром на то да је у студију тренутно више од милион коверата са фискалним рачунима и слиповима", додаје се у саопштењу.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који су послали коверте са десет фискалних рачуна или десет слипова, не старијих од 1. априла 2021. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. Влада Србије напомиње да ће градјанима практично током целе године бити омогућено слање рачуна и слипова у ковертама и све пошиљке послате од априла биће у конкуренцији за свако извлачење све до краја другог круга на јесен.

Наградни фонд ове године је већи него прошле, с обзиром на то да у два круга, пролећном и јесењем, грађане који буду слали рачуне и слипове очекује 16 станова у Београду, и 60 "фијата".

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.узмирацун.рс, а на располагању им је и контакт центар путем имејлаkontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa