Инфо

16. мај 2021.16. мај 2021.
Насловне стране београдских листова

Насловне стране београдских листова

Београдски листови на насловним странама издања за недељу, 16. мај 2021. године, пишу о епидемији корона вируса, смрти певача Ђорђа Марјановића и другим темама.

АЛО О злочинима криминалне групе Вељка Беливука "Девет кругова пакла Беливука и Звицера". О јавном предузећу Нафтна индустрија Србије "НИС штеди на радницима док се менаџмент бахати". Лист поводом смрти популарног певача пише "'Ђаволи' нам узели Ђорђа Марјановића".
БЛИЦ "Вирус је у нокдауну, а млади држе кључ победе", изјава епидемиолога Предрага Кона. "Србији је у интересу стабилан Балкан", рекао је председник Словеније Борут Пахор.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ "Пишем из срца, нема ту поноса, само љубави", интервју са нобеловцем Петером Хандкеом. "Утихнуо звуждук у осам", о смрти певача Ђорђа Марјановића.

КУРИР О криминалној групи Вељка Беливука "Беливуков клан био на корак од удара на државни врх". За лист говори и амбасадор Израела у Србији Јахел Вилан "Убеђен сам да неће бити копнене инвазије на Газу".

ПОЛИТИКА "Мирни разлаз може бити опција", интервју са председницом Републике Српске Жељком Цвијановић. "Преминуо Ђорђе Марјановић", лист пише о смрти познатог певача.

Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa