Инфо

29. мај 2021.29. мај 2021.
Фото Бета

Фото Бета

Шапић: СНС схватила да постоји због Србије а не да Србија постоји због ње

Новоизабрани потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Александар Шапић изјавио је после данашњег формалног уједињења Српског патриотског савеза (СПАС) и СНС да је Српска напредна странка "схватила да постоји због Србије а не да Србија постоји због ње".

"То не сме никада да се заборави", рекао је Шапић одговарајући на питања новинара после седнице Главног одбора СНС.

Он је казао да је свестан одговорности функције у организацији која по његовим речима, има "огромну одговорност за вођење Србије".

"Трудићу се да учиним колико год је могуће да СНС нашим уласком постане боља а верујем да ће и странка учинити да и ми будемо бољи. Покушаћу да оправдам то поверење својим радом и верујем да ће наша држава и народ од тога да осети неку корист", казао је нови потпредседник Главног одбора СНС.

Оценио је да се СНС данас није иста организација као када је пре 13 година основана.

"Српска напредна странка се стално мењала али је још Винстон Черчил рекао да ако желите да стално будете исти, морате увек да се мењате. Ако желите да будете онај који доноси напредак, морате стално да се ажурирате и да се мењате", казао је Шапић.

Упитан да ли ће бити кандидат за повереника СНС у Београду после оставке досадашњег председника београдских напредњака Небојше Стефановића, Шапић је рекао да ће Председништво Српске напредне странке у наредном периоду одлучити да ли ће повереник или тим људи водити рачуна о београдском одбору.

"Ја ћу се тиме свакако бавити али нећу бити једини јер је градска организација огромна и изискује велико ангажовање људи. У сваком случају, даћу свој допринос јер сам и политичко име стекао бавећи се политиком у Београду", додао је Шапић.


Извор Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa