Инфо

8. јун 2021.8. јун 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Наставак успешне сарадње Центра за стручно усавршавање и Центра за промоцију науке

У Центру за стручно усавршавање потписан је анекс уговора на период од пет година о наставку сарадње ЦСУ Шабац и Центра за промоцију науке о финансирању програма Научног клуба Шабац. Уговор су верификовали директор ЦСУ Бранко Филиповић и в.д. директор Центра за промоцију науке Марко Крстић.

-Захваљујући Центру за промоцију науке протеклих година смо реализовали бројне манифестације. Значајан број деце је био део наших радионица, програма где су кроз игру и учили. Поред Ноћи истраживача у септембру, заједно реализујемо и Дечји научни камп, Караване климе, а месец мај је увек у знаку математике – истиче директор ЦСУ Бранко Филиповић.
Фото: Глас Подриња

Научни клуб Шабац као део ЦСУ представља место окупљања ученика, наставника, а спаја их љубав према науци и сазнању. Тренутно 12 градова у земљи на овај начин промовише науку и технологију.

-Клуб у Шапцу је део велике породице научних клубова у Србији. Од 2016. градимо и ширимо своју мрежу, те се надамо да ће и наредних пет година бити испуњено добром и квалитетном сарадњом, као и до сада, на обострано задовољство – рекао је в.д. директор Центра за промоцију науке Марко Крстић.

Почетком јуна Научни клуб је богатији за Мејкерс спејс, научно занатску радионицу намењену креативцима и њиховим иновативним идејама. Планирано је да буде доступан заинтересованим суграђанима и да уз стручно вођење професора Техничке школе Шабац.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa