Инфо

9. јун 2021.9. јун 2021.
фото: Глас Подриња

фото: Глас Подриња

Изабрано ново руководство Спортског савеза Шапца

Спортски савез Шапца добио је данас ново руководство, председника, управни и надзорни одбор. У наредном мандатном периоду ССШ предводиће некадашњи кајакаш и садашњи кајакашки тренер Милан Ђенадић.

фото: Глас Подриња


На изборној скупштини добио је Ђенадић подршку да предводи осмочлани управни одбор.

-Част и одговорност за мене, требаће ми времена да напредујем у свом раду, али ми је задовољство што сам на челу младог тима спремног да уложи труд и време како би спорт у Шапцу, иначе на високом нивоу, достигао још виши ниво. Желимо да будемо репрезенти на нивоу републике, поуздани партнери других спортских организација, да унапредимо инфраструктурне услове на нашем подручју и што већи број младих укључимо у спорт - изјавио је Милан Ђенадић.

Функцију генералног секретара Савеза и у наредне четири године обављаће Дејан Поповић.

-Савез је спортска породица која окупља 127 спортских организација, више од 6.000 спортиста и својим радом је поставио озбиљне темеље развоја и унапређења спорта у Шапцу и укључивања што већег броја грађана у област спорта. Најбројнији смо по броју организација које окупљамо у Западној Србији и међу најорганизованијим у држави - навео је Поповић.

фото: Глас Подриња


Спортски савез и Град су партнери на путу унапређења спорта и одржавања високог нивоа области по којој Шабац препознају у целој држави, али и шире.

-Нови управни одбор чине млади људи из спорта и ново руководство, уз секретара коме је поверен нови мандат, постављен је нови печат, нова креација у раду ове организације. Када говоримо о спорту, није реч само о врхунском, већ и о школском и рекреативном спорту, бројним манифестацијама које је Шабац организовао и које ће организовати и у свему томе Савез има изузетно важну улогу. Од срца честитам изабраним кандидатима и верујем да ће својим радом додатно унапредити функционисање Спортског савеза Шапца - рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

Управни одбор од данас чине: Филип Пејовић, Митар Павловић, Бранислав Јовичић, Борко Антонић, Ненад Срећковић, Трајко Давидовски, Милена Спасојевић и Сања Никшић.

Надзорни чине: Сретен Радовановић, Бранко Филиповић и Лепа Чворић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa