Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Уједињени фестивали Србије: Бесплатно теретане, сауне, паркинг за вакцинисане студенте

Уједињени фестивали Србије позвали су данас студенте да се сутра, у петак, вакцинишу на мобилном пункту испред Саобраћајног факултета у Београду, и добију награде за то.

"Сви студенти који се вакцинишу, као и они који су већ примили вакцину, добиће месец дана бесплатног коришћења теретане и сауне, као и паркинга у оквиру Студентског центра, које могу искористити до краја текуће године. Уједињени фестивали Србије припремили су више од 100 улазница и разних награда за све који додју на вакцинацију", наводи се у саопштењу Уједињени фестивали Србије.

Аутобус адаптиран у мобилни пункт за вакцинацију, биће испред Саобраћајног факултета у Београду у петак, 11. јуна, од 10 до 16 часова. Биће доступне вакцине "Фајзер" и "Синофарм".

Поред студената моћи ће да се вакцинишу и остали грађани.

"Овим путем Установа Студентски центар 'Београд', заједно са Градом Београдом, ГСП-ом и свим надлежним здравственим установама, апелује на све студенте и остале градјане да се вакцинишу, и на тај начин заштите себе, своје породице и буду одговорни према друштву у целини", указује се у саопштењу.

Акцију вакцинације у петак подржали су и Уједињени фестивали Србије које чине ЕXИТ, Беерфест, Ловефест, Арсенал фест и Нисвилле.

"Ова акција део је националне кампање за вакцинацију младих како би се до 21. јуна вакцинисало најмање 50 одсто пунолетног становништва Србије и започело отварање државе", саопштили су они.

"Захваљујући кампањама процес вакцинације се протеклих недеља убрзао, па је до жељеног циља остало да се вакцинише свега два одсто, док је у исто време епидемиолошка ситуација драстично побољшана", наглашено је у саопштењу.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa