Инфо

24. јун 2021.24. јун 2021.
У радној групи за измене и допуне закона о медијима биће представници девет министарстава

У радној групи за измене и допуне закона о медијима биће представници девет министарстава

Министарство културе и информисања донело је одлуку да у Радну групу за измене и допуне Закона о јавном информисању и медијима позове представнике девет министарстава и Покрајинске владе, као и организације цивилног сектора, саопштено је данас.

Тако ће Радну групу за измене и допуне Закона о јавном информисању и медијима чинити представници министарстава културе и информисања, државне управе и локалне самоуправе, правде, финансија, привреде, Министарства за рад, запошљавање и борачка и социјална питања, Министарства за европске интеграције, Министарства за трговину, туризам и телекомуникацију, као и Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог.

"На првом састанку који буде одржала ова група биће донета заједничка одлука о свим постављеним питањима Коалиције за слободу медија", наведено је у саопштењу.

Министарство културе и информисања, како је навело, упркос томе што ће Радна група имати већи број чланова од уобичајеног, "очекује да ће сви они којима је упућен позив за делегирањем чланова предложити особе које добро познају стање у медијима и имају искуство у писању законских норми".

Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa